12 sfaturi pentru a te vedea pe tine frumoasă în timpul sarcinii

Vergeturile. Abia ați aflat despre sarcina ta, ai nevoie pentru a pregăti pielea de la uscare și de strângere de stomac, piept și picioare. Și, ca întotdeauna, este că face acest lucru din interior, nutriție echilibrată, o cantitate suficientă de lichid (apa este încă remarcabil) și cu stricte procedura de hidratare. Crema antiestrías, cel puțin la fiecare șase ore și este însoțită de ulei de migdale pe timp de noapte. Nu rasques.

Crema antiestrías, cel puțin la fiecare șase ore și este însoțită de ulei de migdale pe timp de noapte

foto27Pete. Celebra masca a sarcinii apare pe frunte, temple și pe obraji, și tinde să se deterioreze cu expunerea la soare. În aceste condiții se recomandă utilizarea constantă ecrane și blocante de panouri solare cu cel mai mare factor de protecție. De asemenea, poate să apară întunecată linie abdomen sau în jurul mameloanelor, dar în cele mai multe cazuri, petele dispar după naștere. Dacă acest lucru nu se întâmplă, puteți face o analiză creme de tratament aclarantes.

Boli ale gingiilor. Gingiile pot fi mai predispuse la umflarea sau de a fi infectate, chiar pot sângera în timpul de curățare a dinților. Din acest motiv, ar trebui să fie deosebit de atenți cu rutina de apartenență, care trebuie să fie făcut cu folosirea atei dentare, cu o perie moale și, dacă este necesar, o crema speciala pentru gingii sensibile. Consumată cu moderație, bomboane, cookie-uri, prăjituri și sucuri, și nu uita de vizita la dentist doar pentru a vă înștiința că aceste sarcinii.

A unghiilor si a parului. Poate părea că părul dumneavoastră este mai abundente și dese în timpul sarcinii. Adevărul este că ciclul de toamna se oprește, și în timpul acestor săptămâni și se reia după naștere. Prin urmare, se pare că ai pierdut o mulțime de păr, dar acest lucru este normal. Unghiile, dimpotrivă, devin fragile și slabe. Cu o dietă bogată în fructe și legume, pentru a proteja părul și unghiile și în întreaga lui normală de creștere. Incercati sa nu folositi uscatoare de par, curling și fiare de călcat, și, de asemenea, piepteni cu un pieptene dinte amendă. Nu-ți ridica umede de păr sau de a folosi impletituri sau moñas foarte bine.

Exerciții

Exercitii moderate și sub supravegherea unui medic, puteți rezolva cele mai multe probleme și minore, care apar în perioada sarcinii. Lăsați pentru bunici convingerea conform căreia femeile gravide nu pot face nimic și trebuie să se ocupe doar de odihnă.

Mersul pe jos, inotul, bicicleta, sau cursuri de yoga sau pilates speciale pentru femeile gravide poate oferi o serie de avantaje: Evita creșterea excesivă în greutate, ajută la o mai bună de a rezista la naștere și îmbunătățește recuperarea după naștere. Previne apariția diabetului, care se dezvoltă în timpul sarcinii. Dar ochii, nu te extralimites și mai puțin de un hassle, consultați imediat medicul.

Yoga prenatal-este o metodă care vă va permite să cumpere fermitatea corpului, pentru a crește șansele de naștere naturală și pentru a asigura o recuperare mai rapidă. În plus, relaxeaza mintea, controlează respirația și circulația sângelui, reduce anxietatea, ajută în lupta cu dureri de spate, umflarea picioarelor, întărește coloanei vertebrale și vă ajută să adormi și să se relaxeze.

De a obține profit în această etapă a vieții sale, pentru a consentirte. Du-te la un centru spa și un salon de înfrumusețare, pentru a nu neglija aspectul lor. Cu schimbarea forțată dulap, profitați de ocazie pentru a schimba coafura, inovare dvs. de make-up si arata tot mai bine și mai bine. Nu lasa disconfort, vă acorde o atenție la aspectul lor.

Disconfort

Convulsii. De foarte multe ori, că apar pe picioare și, aproape întotdeauna, până când tu dormi. Muschii tensionate din cauza lipsei de lichid, de lungă ședere într-o poziție sau probleme de circulație. Pentru a ușura disconfortul, este important de a face exerciții de stretching înainte de culcare, Evita de a sta sau de a opri pentru o lungă perioadă de timp, sau de a încrucișa picioarele. Efectuează masaj moi în picioare și pónte fierbinte sac sau de a lua un Duș cald înainte de culcare.

foto28

Aciditatea. Împreună cu indigestie și constipație sunt cele mai frecvente simptome ale sarcinii. Este dificil de a le evita, dar, de asemenea, posibil, permiteți-le cu o pereche de sfaturi. Evitați creșterea în greutate și purtarea de haine strânse. Nu beți lichide în timpul mesei și în care a avut loc în eliminați de cafea, alimente grase, ciocolată și alte produse, care provoacă arsuri la stomac. De dorit este de cinci ori pe zi în cantități mici, care fac numai trei portii mari. Doarme cu capul pe un deal, pentru a evita acid stomac intra în esofag.

Dureri de spate. Puternic în ultimul trimestru, din cauza greutății burtă. Pentru a facilita, puteți face exerciții pentru a consolida muschii spatelui, și de spate mai mici, și se întinde. Este necesar de a reduce ritmul de muncă sau convenționale de activități și de a lua mai mult de o perioadă de odihnă „culcat” în poziția fătului. Locală de căldură și atentă de masaj poate calma durerea.

Este dificil de a dormi. Nimic, ca un Duș cu apă caldă înainte de a merge la culcare, sper că tina și spumă pentru relaxare. Evitea situații de stres sau de ce se va tine in suspans. Exercitii de relaxare sau de respirație, eficiente, de a adormi. Nu culcati-va cu fata in sus, poate agrava durerile de spate si arsuri la stomac. Acest lucru este de a dormi pe partea ta, mai ales partea din stânga, deoarece acest lucru poate îmbunătăți circulația sanguină. Puneți o pernă între picioare, și încă pentru sprijinirea spatelui și a abdomenului. Previne trezesc noaptea și efectuați stretching, pentru a preveni spasmele.